In de Vlinderstraat in Zwevezele werd van twee bestelwagens het slot uit de achterdeur geboord. (archieffoto ter illustratie)
Volledig scherm
In de Vlinderstraat in Zwevezele werd van twee bestelwagens het slot uit de achterdeur geboord. (archieffoto ter illustratie) © Benny Proot

Materiaaldieven roven drie bestelwagens leeg: eigenaars met de handen in het haar

Zwevezele/ArdooieOp twee plaatsen in Zwevezele en één in Ardooie hebben in de nacht van donderdag op vrijdag materiaaldieven toegeslagen. “Bij ons werden twee bestelwagens leeggeroofd”, zegt de partner van een schrijnwerker. Eerder deze week waren er al gelijkaardige diefstallen in Moen (Zwevegem) en in de Westhoek.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Torhoutse horecazaken op de Markt kijken aan tegen 10 maanden werken voor de deur: “In ruil voor nieuw en attractief plein, moeten we op onze tanden bijten”
  PREMIUM
  Torhout

  Torhoutse horecaza­ken op de Markt kijken aan tegen 10 maanden werken voor de deur: “In ruil voor nieuw en attractief plein, moeten we op onze tanden bijten”

  Horecazaken op de Markt in Torhout krabben zich stilaan in de haren, want vanaf maandag starten de tien maanden durende werken op hun plein. Na de verplichte coronasluiting wacht hen dus een nieuwe uitdaging. Sommige zaken sluiten noodgedwongen, andere blijven open in de hoop dat de trouwe klanten zullen blijven komen. “We krijgen de garantie dat we altijd bereikbaar zijn, daar trekken we ons aan op", zegt Olivier Moyaert van bistro Les Amis.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).