Jurgen Vuylsteke en Betty Caster bij het bed van hun vrouw en dochter Melissa Dezitter.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Vuylsteke en Betty Caster bij het bed van hun vrouw en dochter Melissa Dezitter. © Sam Vanacker

“Longkanker, die diagnose kreeg ik op dag nadat ik mijn trouwkleed had gekozen.” Crowdfunding gestart voor terminaal zieke Melissa (35)

ZwevezeleMelissa Dezitter is ‘uitbehandeld’. De 35-jarige moeder van twee lijdt aan longkanker en kreeg drie weken geleden te horen dat ze niet meer kan genezen. Om de vele ziekenhuisrekeningen te betalen is haar moeder Betty een crowdfunding gestart. “Het voelt zo oneerlijk aan. Kinderen moeten hun ouders overleven”, zegt ze.

  1. Vrienden Roeselaarse Carré Français confronteren kinderen met oorlogsverleden Kasteel van Rumbeke: “Herinneren is zo belangrijk want fouten die we vergeten kunnen we opnieuw maken”
    Roeselare

    Vrienden Roeselaar­se Carré Français confronte­ren kinderen met oorlogsver­le­den Kasteel van Rumbeke: “Herinneren is zo belangrijk want fouten die we vergeten kunnen we opnieuw maken”

    De Vrienden Roeselaarse Carré Français (VRCF) dompelde vrijdagochtend een 50-tal leerlingen van stedelijke basisschool De Vlieger onder in het oorlogsverleden van het Kasteel van Rumbeke. Met het innovatieve project ‘Blijven Herinneren…’ wil de VRCF de jeugd en hun (groot)ouders sensibiliseren om de gruwelen van de oorlog nooit te vergeten.