De hulpdiensten moesten het slachtoffer ter plaatse reanimeren, op de terreinen van het bedrijf Degroote Trucks & Trailers in Zwevezele.
Volledig scherm
PREMIUM
De hulpdiensten moesten het slachtoffer ter plaatse reanimeren, op de terreinen van het bedrijf Degroote Trucks & Trailers in Zwevezele. © Hans Verbeke

‘Koerman’ Nico (48) sterft na arbeidsongeval op terreinen van Degroote Trucks & Trailers: “Elke camion ging door zijn handen”

ZwevezeleEen 48-jarige onderhoudstechnicus van het bedrijf Degroote Trucks & Trailers uit Zwevezele is dinsdag gestorven aan de gevolgen van een arbeidsongeval. Over de omstandigheden van het drama is nog geen volledige duidelijkheid. De verslagenheid in het bedrijf is enorm. “Zoals Nico heb je er maar één”, klinkt het. “Hij kende het hier van binnen en van buiten.”

 1. Hartverwarmend: 5-jarig naamgenootje verrast Lia Vandenberghe met bezoekje voor 100ste verjaardag
  PREMIUM
  Roeselare/Ledegem

  Hartverwar­mend: 5-jarig naamgenoot­je verrast Lia Vandenberg­he met bezoekje voor 100ste verjaardag

  “Mag ik een dikke knuffel van jou?” Het waren de eerste woorden die Lia Vandenberghe vrijdag uitsprak tegen haar 95 jaar jongere naamgenote. Vorig jaar al ontdekte het gezin van de Ledegemse Lia (5) dat hun dochtertje een naamgenote had in Roeselare. Er volgden een tekening en een briefje, maar kers op de taart was het verrassingsbezoekje dat de kleine Lia gisteren bracht aan haar naamgenote die 100 kaarsjes mocht uitblazen. “Wist je dat mijn mama, papa, broers en ik samen ook 100 jaar oud zijn?”, glundert de kleine Lia.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug