Uit de as van Kick-West is de nieuwe club Kickboxing Wingene ontstaan
Volledig scherm
Uit de as van Kick-West is de nieuwe club Kickboxing Wingene ontstaan © RV

Kick-West neemt nieuwe start als ‘Kickboxing Wingene’: “De trein is weer vertrokken”

Wingene heeft sinds kort een nieuwe kickboksclub. ‘Kickboxing Wingene’ is de opvolger van de ter ziele gegane club Kick-West en telt ruim honderd leden.

 1. Fusiezorgen beroeren gemeenteraad: “Krijgen we nog een nieuwe sporthal in Pittem als we straks opgaan in een groter geheel?”
  PREMIUM

  Fusiezor­gen beroeren gemeente­raad: “Krijgen we nog een nieuwe sporthal in Pittem als we straks opgaan in een groter geheel?”

  Nu uit de bestuurskrachtanalyses in Tielt, Meulebeke en Pittem blijkt dat de drie gemeenten samen sterker zouden staan is een mogelijke fusie heel wat concreter geworden. Al zijn er in Pittem toch nog heel veel vragen. Zo vreest oppositiepartij NPE dat de geplande nieuwe sporthal op de lange baan geschoven zal worden bij een fusie. Anderzijds lijken de 6.843 inwoners van Pittem er niet echt wakker van te liggen, want voor de infosessies op 14 juni is amper 60 man ingeschreven.
  Pittem
 2. Hoofdrolspeelster in de beerputmoord overleden: Rosie Verstraete (70) werd schuldig bevonden maar bleef zelf altijd ontkennen
  PREMIUM

  Hoofdrol­speel­ster in de beerput­moord overleden: Rosie Verstraete (70) werd schuldig bevonden maar bleef zelf altijd ontkennen

  Het is wellicht één van de bekendste misdaden ooit in ons land. Waar ook toppleiter Jef Vermassen nog heel wat herinneringen aan bewaart. Na het assisenproces bleef hij immers acht jaar weg uit het hof van assisen. Nu is de hoofdrolspeelster in die zaak, Rosie Verstraete (70), overleden. De jury achtte Rosie schuldig aan de doodslag op haar man en veroordeelde haar tot 20 jaar dwangarbeid, zoals dat destijds heette. Maar de vrouw zelf bleef altijd ontkennen. Een terugblik op de ‘beerputmoord‘ in Oostkamp.
  Oostkamp, Beernem