De cast van de populaire Ketnetreeks 'LikeMe' tijdens een eerder optreden op Witte Donderdag op de Graanmarkt in Ninove.
Volledig scherm
De cast van de populaire Ketnetreeks 'LikeMe' tijdens een eerder optreden op Witte Donderdag op de Graanmarkt in Ninove. © Claudia Van den Houte

Ketnethype #LikeMe komt naar Vlaanderen Feest in Wingene

De gemeente en de cultuurraad van Wingene organiseren op vrijdag 5 juli opnieuw ‘Vlaanderen Feest’ in het sportpark. Ketnetsensatie #LikeMe, Radio Guga, Vlaanderen Zingt en coverband Ontpopt sieren dit jaar de affiche. 

 1. 50 Clubfans met Bengaals vuur wuiven spelersbus uit: politie massaal ter plaatse, blauw-zwart veroordeelt samenscholing
  Westkapelle/Brugge

  50 Clubfans met Bengaals vuur wuiven spelersbus uit: politie massaal ter plaatse, blauw-zwart veroor­deelt samenscho­ling

  Minstens een vijftigtal supporters van Club Brugge heeft woensdagavond oproer in de onmiddellijke omgeving van het Belfius Base Camp, het trainingscomplex in Westkapelle. Ze kwamen hun ploeg uitwuiven toen die met de bus vertrok naar Jan Breydel voor de Champions League-match tegen Lazio Roma en hadden vuurwerk bij zich. De politie kwam massaal ter plaatse. Club Brugge veroordeelt de samenscholing. “Dit kan absoluut niet.”
 2. Vijf Brugse horecabazen steunen pas gestarte collega met spaarkaart: “Voor hen is het nu nog moeilijker dan voor ons”
  PREMIUM
  Brugge

  Vijf Brugse horecaba­zen steunen pas gestarte collega met spaarkaart: “Voor hen is het nu nog moeilijker dan voor ons”

  Warm initiatief van vijf horeca-uitbaters in Brugge: ze bundelen de krachten om elkaar te helpen en klanten uit te wisselen. Wie voor hun takeaway kiest, krijgt stempels op een spaarkaart. Is die vol, dan maak je kans op een etentje bij een zesde, nog maar pas gestarte collega. “We moeten elkaar vooral steunen”, zegt Tom Simoens van ribbetjeszaak Bones. Je eigen take­away-initiatief aanmelden en/of nóg meer tips via hln.be/helpdehoreca.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is