Schepen Ann Mesure, zaakvoerster Valerie Vandendriessche van lingeriezaak ‘Bh en zo’, die alvast van plan is om in te schrijven, en Nathalie Bauwens van Unizo.
Volledig scherm
Schepen Ann Mesure, zaakvoerster Valerie Vandendriessche van lingeriezaak ‘Bh en zo’, die alvast van plan is om in te schrijven, en Nathalie Bauwens van Unizo. © RV

Gemeente en Unizo bieden ondernemers socialemediatraining voor een prikprijs

WingeneOndernemers in Wingene kunnen voortaan voor een zacht prijsje een jaar lang socialemediatraining krijgen. “We zien dat onze handelaars en (kleine) zelfstandigen steeds meer hun weg vinden richting sociale media zoals Facebook en Instagram”, klinkt het bij de gemeente en Unizo. “Dit is een duwtje in hun rug tijdens deze moeilijke periode.”

 1. Eén leerling en enkele teeltleiders VABI besmet met corona
  Roeselare

  Eén leerling en enkele teeltlei­ders VABI besmet met corona

  Het Vrij Agro- en Biotechnisch Instituut (VABI) werd afgelopen week geconfronteerd met enkele coronabesmettingen. Dat wordt bevestigd door Damienne Cottens, coördinerend directeur van Scholengroep Sint-Michiel. Ze benadrukt dat de situatie onder controle is. “In het begin van de week werden enkele teeltleiders positief getest en onmiddellijk in quarantaine gezet”, aldus Cottens. “Daarnaast testte vrijdag ook één leerling uit het eerste jaar positief. Na overleg met het CLB werd beslist om heel de klas vrijdagmiddag naar huis te sturen om zich te laten testen. Op basis van de hoogrisicocontacten zal het CLB bepalen welke leerlingen in quarantaine moeten. Er is trouwens geen sprake van de Britse variant.” Van corona in de andere scholen van de groep is op vandaag amper sprake. “Er is overal altijd wel iemand die in quarantaine moet, veelal door een besmette huisgenoot. Maar het aantal is op vandaag heel beperkt”, aldus Cottens.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo