Dankzij de samenwerking met Tommy Hilfiger Adaptive heeft So Yes voortaan ook kinderkleding in het assortiment
Volledig scherm
Dankzij de samenwerking met Tommy Hilfiger Adaptive heeft So Yes voortaan ook kinderkleding in het assortiment © Tommy Hilfiger Adaptive

Europese primeur voor Zwevezeels bedrijf: So Yes mag Tommy Hilfiger-kledinglijn voor mensen met beperking verdelen

ZwevezeleHet Zwevezeelse bedrijf So Yes, dat al sinds 2016 focust op de ontwikkeling van aangepaste kledij voor mensen met een beperking en senioren, is de allereerste Europese verdeler van het merk Tommy Hilfiger Adaptive, dat ook kleding maakt voor mensen met een beperking. “Het laat ons toe om onze klanten een nog breder assortiment aan te bieden en hen nog meer te helpen in hun zoektocht naar meer zelfstandigheid, comfort en eigenheid.”

  1. Cinema De Keizer wordt Cultuurhuis De Keizer: “Er is geen betere plek voor een nieuw cultuurhuis. Iedereen is hier naar de film geweest als kind”
    Lichtervelde

    Cinema De Keizer wordt Cultuur­huis De Keizer: “Er is geen betere plek voor een nieuw cultuur­huis. Iedereen is hier naar de film geweest als kind”

    Cinema De Keizer in de Neerstraat, met 97 jaar op de teller de oudste dorpsbioscoop van ons land, heropent in oktober als Cultuurhuis De Keizer. Er zullen niet alleen terug elk weekend films getoond worden, de zalen zullen ook voor toneel, muziek en andere culturele evenementen gebruikt worden. De uitbating en de opmaak van de cultuurkalender komen in handen van Podium C.