Free en Maksim vertellen Elise op de set van Daens dat ze mag meedoen aan de audities van The Voice
Volledig scherm
Free en Maksim vertellen Elise op de set van Daens dat ze mag meedoen aan de audities van The Voice © DPGmedia

Elise (8) in tranen als ze te horen krijgt dat ze mag meedoen aan de audities van The Voice: “Plots riep Free Souffriau me op het podium”

WingeneElise Lagrou (8) uit Wingene waagt vrijdag haar kans in de tweede Blind Auditions van het nieuwe seizoen van The Voice Kids. In tegenstelling tot de meeste van haar leeftijdsgenootjes is het niet de eerste keer dat ze op een podium staat. Zo was ze vorig jaar ook al te zien in de Studio 100-productie Daens de Musical. Daar kreeg Elise ook haar ticket voor de Blind Auditions. “Ze barstte voor een volle zaal in tranen van geluk uit”, glimlacht mama Chani.

 1. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.
 2. Gezin ruilt leven in België voor eigen camping in het zuidoosten van Frankrijk: “Wonen en werken op 1,5 kilometer hoogte, veel beter dan het stadsleven”
  PREMIUM

  Gezin ruilt leven in België voor eigen camping in het zuidoosten van Frankrijk: “Wonen en werken op 1,5 kilometer hoogte, veel beter dan het stadsleven”

  “Het is hard werken, maar elke middag houden we samen een koffiemomentje en genieten we van het uitzicht.” Céline Demey (37), haar man Gijs Van Gorp (35) en hun kinderen Auke (9) en Sam (8) zijn een nieuw leven gestart in het zuidoosten van Frankrijk. Het gezin verkocht hun woonst in Tielt en kocht een kampeerdomein in het piepkleine dorpje Saint-Sorlin-d’Arves. Lees hier hun avonturen.
  Tielt
 1. MIJN DORP. Kunstenaar Gilbert ‘Beritos’ Vangampelaere over zijn Dentergem: “Ik kan ongelooflijk genieten van de stilte die hier heerst”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Kunstenaar Gilbert ‘Beritos’ Vangampe­lae­re over zijn Dentergem: “Ik kan ongeloof­lijk genieten van de stilte die hier heerst”

  Als kunstenaar Beritos heeft hij op veel plekken zijn stempel gedrukt. Met de creatie van een kunstwerk of gedicht. Zo brengt hij sfeer in het dorp. Er gaat dan ook geen dag voorbij of Gilbert Vangampelaere (68) is op pad in zijn Dentergem. Vaak met de fiets langs landelijke wegen, maar ook om een babbeltje te slaan met dorpsgenoten of een koffietje te drinken in Wakken. Hij geeft dan ook met plezier duiding bij zijn favoriete plekjes in Dentergem.
  Dentergem
 2. Wat te doen in de Westhoek: deze 10 bezienswaardigheden mag je niet missen

  Wat te doen in de Westhoek: deze 10 beziens­waar­dig­he­den mag je niet missen

  Zin in een uitstapje dicht bij huis? Daarvoor is de charmante Westhoek de ideale uitvalsbasis. Er valt namelijk heel wat te beleven in de West-Vlaamse streek: van wandelen langs de vestingen in Ieper tot soldaten herdenken op Tyne Cot Cemetery in Passendale. Geen idee waar te beginnen? Wij geven je alvast tien tips met bezienswaardigheden en activiteiten die je niet mag missen.
  Heuvelland, Diksmuide, Zonnebeke, Poperinge, Ieper