De eindejaarsactie van Unizo en de gemeente WIngene werd terug een succes. De hoofdprijzen werden uitgereikt in het gemeentehuis
Volledig scherm
De eindejaarsactie van Unizo en de gemeente WIngene werd terug een succes. De hoofdprijzen werden uitgereikt in het gemeentehuis © RV

Eindejaarsactie van gemeente Wingene en Unizo opnieuw een groot succes

WingeneDe jaarlijkse eindejaarsactie van de gemeente Wingene en Unizo Wingene-Zwevezele kon weer op veel bijval rekenen. Er werden bij deze derde editie maar liefst 4.185 stempelkaarten ingediend. Daarvan werden 185 prijzen geloot en dat voor een totaalbedrag van 5.400 euro.

  1. De Aardappelhoeve wil volledig onafhankelijk worden van leidingwater: “Investeren in systeem dat regenwater bacterievrij maakt”

    De Aardappel­hoe­ve wil volledig onafhanke­lijk worden van leidingwa­ter: “Investeren in systeem dat regenwater bacterie­vrij maakt”

    Op woensdag 22 maart is het Wereldwaterdag, waarop de Verenigde Naties het belang van duurzaam waterbeheer in de kijker zet. Zeker met de klimaatverandering actueler dan ooit en dat beseffen ze bij De Aardappelhoeve in Tielt ook. Jaarlijks is er vier miljoen liter water nodig om de aardappelen te wassen. Al zal daar binnenkort geen druppel leidingwater meer aan te pas komen.
    Tielt