De nieuwe tractor trok voor het eerst de baan op om de fietspaden sneeuwvrij te maken
Volledig scherm
De nieuwe tractor trok voor het eerst de baan op om de fietspaden sneeuwvrij te maken © Wingene

Eerste sneeuwval vuurdoop voor nieuwe multifunctionele tractor

wingeneDeze ochtend is in Wingene voor het eerst een nieuwe multifunctionele tractor uitgereden om de fietspaden te pekelen en sneeuwvrij te maken. “Al onze strooidiensten zijn de baan op”, vertelt schepen Hedwig Kerckhove. “We doen er alles aan om het voor alle weggebruikers zo veilig mogelijk te houden.”

 1. Corona sluipt binnen bij Knack Volley Roeselare
  Roeselare

  Corona sluipt binnen bij Knack Volley Roeselare

  De wedstrijd van Knack Volley Roeselare tegen Lindemans Aalst op zaterdag 16 januari in de Tomabelhal op Schiervelde is uitgesteld, door het coronavirus. “Maanden aan het stuk respecteerden onze spelers de strikte maatregelen ter preventie van het Covid-19 virus. Vandaag (vrijdag, nvdr.) werd echter tijdens een van de vele controles bij de spelers, toch het virus aangetroffen”, klinkt het in een persbericht. “Daarom werd beslist om de wedstrijd van zaterdag tegen Lindemans Aalst te verplaatsen naar een nog te bepalen datum. Alle spelers verkeren momenteel in goede gezondheid.” Tot vrijdag had Knack Volley Roeselare als enige club op het hoogste niveau in België nog niet te kampen met besmettingen. Woensdag speelden ze nog op het parket van Menen. Ze wonnen toen met 2-3, maar verspeelden er wel hun leidersplaats.
 1. Vida Design opent tweede winkel en verkoopt nu ook outdoor design: “Door corona willen mensen hun tuin inrichten als extra leefruimte”
  Roeselare

  Vida Design opent tweede winkel en verkoopt nu ook outdoor design: “Door corona willen mensen hun tuin inrichten als extra leefruimte”

  Interieurzaak Vida Design zet haar veroveringstocht op De Munt in Roeselare verder. Vanaf zaterdag 16 januari komt hier een vierde pand voor een tweede winkel bij. De huidige winkel krijgt de naam Vida Design ‘Binnen’ en de nieuwe winkel wordt Vida Design ‘Buiten’ “In de nieuwe winkel focussen we op buitenbeleving. Door corona hebben we met z’n allen de charme van onze tuin herontdekt en daar willen we op inspelen”, aldus Nancy Windels.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug