Jan Lans, Jaak Dejonckheere en Luc Vandenberghe: "De sfeer is misschien niet hetzelfde, maar de hoop primeert."
Volledig scherm
Jan Lans, Jaak Dejonckheere en Luc Vandenberghe: "De sfeer is misschien niet hetzelfde, maar de hoop primeert." © Sam Vanacker

Eerste match van de Belgen in EK-dorp in Zwevezele verloopt rustig: “Door de coronamaatregelen is de sfeer niet hetzelfde, maar voetbal zal mensen weer samen brengen”

ZwevezeleMet ruimte voor vierhonderd supporters heeft Zwevezele het grootste EK-dorp in onze regio, maar tijdens de eerste match van de Rode Duivels, die we nochtans met 3-0 wonnen, bleef het in het Kasteelpark opvallend rustig. De 350 aanwezigen hielden zich - in bubbels van vier - netjes aan de regels. Supportersclub Red Devils Zwevezele blijft achter met gemengde gevoelens.

  1. Bloedvoorraad onder druk, Roeselaars donorcentrum roept op om bloed te geven
    Roeselare

    Bloedvoor­raad onder druk, Roeselaars donorcen­trum roept op om bloed te geven

    Het Roeselaarse donorcentrum roept via sociale media op om solidair te zijn en bloed te doneren. Door de vakantie staat de bloedvoorraad onder druk. Om bloed of plasma te gaan geven in het centrum aan het Stationsplein is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan via het nummer 0800/777.00 of www.rodekruis.be. Je moet trouwens geen schrik hebben dat je geen bloed mag geven door het coronavaccin. Wie gevaccineerd is, mag 48 uur na zijn vaccinatie alweer bloed geven, als er zich geen problemen hebben voorgedaan.