Het landbouwbedrijf van Danny Gurdebeke in de Gloriestraat. Het bedrijf ligt op grondgebied Oostkamp, de straat erheen ligt in Wingene.
Volledig scherm
Het landbouwbedrijf van Danny Gurdebeke in de Gloriestraat. Het bedrijf ligt op grondgebied Oostkamp, de straat erheen ligt in Wingene. © RV

Buren protesteren tegen bouw mestverwerkingsinstallatie in Gloriestraat

Wingene/OostkampOp de grens van Wingene en Oostkamp maken de bewoners van de Munkelostraat en de Gloriestraat zich zorgen over de geplande bouw van een nieuwe mestverwerkingsinstallatie bij een landbouwbedrijf in de Gloriestraat. De buurtbewoners zijn bang dat de installatie voor geur- en verkeershinder zal zorgen.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië