Stefanie Geerts (28) uit Egem was maar gerustgesteld toen ze uiteindelijk haar dochtertje Marie (2) in haar armen kon houden. Toen de foto genomen werd, zat broertje Lucien (6 maanden) al in de auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefanie Geerts (28) uit Egem was maar gerustgesteld toen ze uiteindelijk haar dochtertje Marie (2) in haar armen kon houden. Toen de foto genomen werd, zat broertje Lucien (6 maanden) al in de auto. © Hans Verbeke

Broers opgepakt na schietincident nabij crèche en school: “Pas gerust toen ik kindjes in armen kon sluiten”

Vierhonderd leerlingen en hun leerkrachten van de Wingense centrumschool werden dinsdagnamiddag onverwacht opgesloten in hun eigen school toen zich op straat een schietpartij voordeed. Ook kinderopvang ‘t Mezennestje, vlak tegenover de plaats van de feiten, sloot onmiddellijk de deuren. Twee broers uit de omgeving die al langer problemen veroorzaken, werden opgepakt nadat één van hen vier keer vuurde met een revolver.

  1. Karolien Lafaut opent nieuw immokantoor in Roeselare
    Roeselare/Tielt

    Karolien Lafaut opent nieuw immokan­toor in Roeselare

    De Tieltse projectontwikkelaar Karolien Lafaut zet een nieuwe stap op de West-Vlaamse vastgoedmarkt. Op op zondag 25 oktober, Nieuwbouwzondag, opent ze een nieuw kantoor in Roeselare dat zal focussen op de uitbouw van de immotak Real Estate by Karolien. “Het nieuwe kantoor komt in ons nieuwbouwproject Hof ter Walle langs de Hippoliet Spilleboutdreef, een locatie die we vooral kiezen voor de centrale en vlot bereikbare ligging aan de rand van het stadscentrum”, vertelt zaakvoerster Karolien Lafaut. “Vanuit onze visie om onze klanten maximaal te ontzorgen, willen we met het nieuwe kantoor onze immodiensten nog dichter bij de klant brengen. Op die manier kiezen klanten zelf of ze vanuit Tielt of Roeselare bediend worden en voor ons is het een opportuniteit om meer voet aan wal te krijgen in de dynamische vastgoedmarkt van Roeselare.” Het team van Real Estate by Karolien Lafaut bestaat op vandaag uit drie vastgoedmedewerkers, maar het bedrijf is nog op zoek naar een vierde medewerker om de portefeuille verder uit te breiden.