Wingene gaat de straatverlichting op weekdagen overal in de gemeente doven. We zien schepen van openbare werken Hedwig Kerckhove (CD&V) en schepen van duurzaamheid Brecht Warnez (CD&V).
Volledig scherm
PREMIUM
Wingene gaat de straatverlichting op weekdagen overal in de gemeente doven. We zien schepen van openbare werken Hedwig Kerckhove (CD&V) en schepen van duurzaamheid Brecht Warnez (CD&V). © RV

Alle straatlichten uit ’s nachts en zwembadwater slimmer verwarmen: Wingene lanceert negentienpuntenplan om energie te besparen

WingeneDe energiecrisis neemt een grote hap uit het budget van iedereen en dat beseft ook het gemeentebestuur van Wingene. Het lanceert een plan om deze winter energie te besparen. “We moeten als gemeente het voorbeeld geven”, zegt schepen van Duurzaamheid Brecht Warnez (CD&V). “Budget dat naar energie gaat, kan niet gebruikt worden voor andere zaken”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.