Op de 42ste Dag van de Natuur was er een boomplantactie aan de Vagevuurbossen in Wingene. Liefst 6.000 bomen en struiken gingen de grond in.
Volledig scherm
Op de 42ste Dag van de Natuur was er een boomplantactie aan de Vagevuurbossen in Wingene. Liefst 6.000 bomen en struiken gingen de grond in. © Regine Vanallemeersch, Natuur en Bos

42ste Dag van de Natuur levert ruim 10.000 nieuwe bomen op in de Mandelstreek

MandelstreekHet weer zat niet echt mee zaterdag, maar de 42ste Dag Van de Natuur in onze regio werd een groot succes. Alles samen werden er op een tiental verschillende locaties in de Mandelstreek ruim 10.000 nieuwe bomen aangeplant.

  1. Feestzaal Gravenhof heropent als theaterrestaurant: “Een trouwfeest kan nog, als dat in ons thema past”
    PREMIUM
    Torhout

    Feestzaal Gravenhof heropent als theaterres­tau­rant: “Een trouwfeest kan nog, als dat in ons thema past”

    De bekende feestzaal Gravenhof in Torhout, waar vele honderden koppeltjes ooit een trouwfeest organiseerden, verandert begin februari in een theaterrestaurant. Het koppel Bjorn Inghelbrecht (35) en Jill Vanhove (30) heeft de zaak overgenomen van de familie Van Den Heuvel. Verwacht je aan een open restaurant dat zeven dagen op zeven is geopend, met af en toe leuke shows. “We willen voor elk wat wils, van schlagernamiddagen tot burlesque”, zeggen de nieuwe uitbaters.