Zizou Bergs krijgt wildcard voor hoofdtabel Wimbledon

WimbledonZizou Bergs (ATP 207) heeft zich verzekerd van een wildcard voor Wimbledon (27 juni-10 juli) na zijn eindzege op het Challengertoernooi in het Engelse Ilkley (gras/134.920 euro). Dat heeft de 23-jarige Bergs vandaag bekendgemaakt op Instagram.

3 reacties

 • Filip Janssen

  2 weken geleden
  Proficiat Zizou, we gaan zeker volgen en als het kan kijken.
 • chris celis

  2 weken geleden
  Super, is hem dubbel en dik gegund, veel succes!!!!
 • Marnix Depoorter

  2 weken geleden
  Veel succes zizou , hopelijk schop je het ver en heb ik veel kijk plezier
 1. WIMBLEDON. Andy Murray wint bij comeback - Tsitsipas en Stephens mogen meteen koffers pakken - Djokovic had het even lastig tegen jonge Draper
  Wimbledon

  WIMBLEDON. Andy Murray wint bij comeback - Tsitsipas en Stephens mogen meteen koffers pakken - Djokovic had het even lastig tegen jonge Draper

  Andy Murray (ATP 118) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op Wimbledon. Murray, die in 2013 en 2016 de eindzege pakte op het Londense gras, rekende in de eerste ronde af met de Georgiër Nikoloz Basilashvili (ATP 28): 6-4, 6-3, 5-7 en 6-3. Het was zijn eerste match op de All England Club sinds 2017. Murray kreeg een wildcard voor deze editie van Wimbledon. In de tweede ronde neemt hij het op tegen een kwalificatiespeler, ofwel de Duitser Oscar Otte (ATP 151) ofwel de Fransman Arthur Rinderknech (ATP 109).
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.