instagram serenawilliams
Volledig scherm
© instagram serenawilliams

Wimbledon weet niet meteen wat aanvangen met Serena: kan het WTA-nummer 449 ook topreekshoofd zijn?

WimbledonKersverse moeder Serena Williams mag dan wel een beschermde ranking hebben, ze heeft geen beschermde status wat betreft reekshoofd. Zo dreigt ze in de eerste ronde van Wimbledon meteen tegen een topper uit te komen. Tenzij de organisatoren voor een precedent zorgen.

31 reacties

 • Jakke Troost

  3 jaar geleden
  Respect, als je voor zulke lange periode nog altijd aan de top kunt meedoen. Ik hoop dat we nog dikwijls mogen genieten van beide zussen hun talenten.
 • Herman Valaert

  3 jaar geleden
  Wat is het probleem ??? daar moet men toch geen probleem van maken...alweer tracht men een klinkende naam die 500ste op de ranglijst staat in het circuit te stampen...just om geld gewin .. is dat dan zo'n publiek trekkend mens ? .man man man ...Just is just ...weg met dat mens .
 • R2D2

  3 jaar geleden
  Waarom uitzondering én precedent maken voor Serena ? Regels zijn en blijven regels !!
 • jozef van riel

  3 jaar geleden
  Tja Marco. Dat staat er ook onder hé! 09 maart 2009!!
 • marc wils

  3 jaar geleden
  Regels zijn regels.
 1. Serena Williams staat in achtste finales, ook Barty stoot vlot door - Nadal zet Tsonga vlot opzij, Federe blijft op koers voor negende titel
  Wimbledon

  Serena Williams staat in achtste finales, ook Barty stoot vlot door - Nadal zet Tsonga vlot opzij, Federe blijft op koers voor negende titel

  Andy Murray en Serena Williams vormen op Wimbledon een gelegenheidsduo in het gemengd dubbelspel. Vanavond kwamen ze voor het eerst in actie. De Schot en de Amerikaanse haalden het op Centre Court met 6-4 en 6-1 van de Duitser Andreas Mies en de Chileense Alexa Guarachi. In de zestiende finales spelen Murray en Williams tegen de Fransman Fabrice Martin en de Amerikaanse Raquel Atawo.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei