Volledig scherm
© instagram serenawilliams

Wimbledon weet niet meteen wat aanvangen met Serena: kan het WTA-nummer 449 ook topreekshoofd zijn?

WimbledonKersverse moeder Serena Williams mag dan wel een beschermde ranking hebben, ze heeft geen beschermde status wat betreft reekshoofd. Zo dreigt ze in de eerste ronde van Wimbledon meteen tegen een topper uit te komen. Tenzij de organisatoren voor een precedent zorgen.

31 reacties

 • Jakke Troost

  3 jaar geleden
  Respect, als je voor zulke lange periode nog altijd aan de top kunt meedoen. Ik hoop dat we nog dikwijls mogen genieten van beide zussen hun talenten.
 • Herman Valaert

  3 jaar geleden
  Wat is het probleem ??? daar moet men toch geen probleem van maken...alweer tracht men een klinkende naam die 500ste op de ranglijst staat in het circuit te stampen...just om geld gewin .. is dat dan zo'n publiek trekkend mens ? .man man man ...Just is just ...weg met dat mens .
 • R2D2

  3 jaar geleden
  Waarom uitzondering én precedent maken voor Serena ? Regels zijn en blijven regels !!
 • jozef van riel

  3 jaar geleden
  Tja Marco. Dat staat er ook onder hé! 09 maart 2009!!
 • marc wils

  3 jaar geleden
  Regels zijn regels.
 1. Tien jaar geleden speelden Mahut en Isner een tennismatch van drie dagen met een basketbaluitslag (70-68): “Ik vergeet die cijfers niet zolang ik leef”
  Tennis

  Tien jaar geleden speelden Mahut en Isner een tennis­match van drie dagen met een basketbal­uit­slag (70-68): “Ik vergeet die cijfers niet zolang ik leef”

  70-68. Die score van de vijfde set tussen de Amerikaan John Isner en de Fransman Nicolas Mahut van Wimbledon 2010, in een duel over vijf sets en drie dagen en samen 11 uur en 5 minuten gespreid, zal wellicht voor de eeuwigheid ‘de langste tennismatch ooit’ blijven. Terugblik op een memorabele dag waarin twee spelers zich omtoverden tot gladiatoren die weigerden te kraken – dat deed het scorebord wél.
 2. Malisse, laatste Belgische man in kwartfinale, blikt terug en vooruit: “Goffin heeft 35 à 40 procent kans tegen Djokovic”
  PREMIUM
  Wimbledon

  Malisse, laatste Belgische man in kwartfina­le, blikt terug en vooruit: “Goffin heeft 35 à 40 procent kans tegen Djokovic”

  De laatste Belgische man die bij de laatste acht (en zelfs laatste vier) stond op Wimbledon vóór David Goffin, loopt ook in Londen rond. Xavier ­Malisse, over negen dagen 39 jaar, doet mee aan het coryfeeëntoernooi op de plek waar hij 17 jaar geleden geschiedenis schreef. “Zo’n halve finale verandert je leven wel een beetje”, aldus de West-Vlaming.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip