Federer heeft zich geplaatst voor de kwartfinales.
Volledig scherm
Federer heeft zich geplaatst voor de kwartfinales. © AP

WIMBLEDON. Federer en Djokovic scharen zich probleemloos bij laatste acht, tienersensatie Raducanu moet toernooi ziek verlaten

3 reacties

 • Marko Decandt

  3 weken geleden
  Elke ronde hoor ik in de media met veel ethousiasme dat Federer weer een ronde verder is. Maar eerlijk gezegd als ik dan hoor tegen wie hij won, moet ik even in mijn haar krabben omdat ik die naam nog nooit gehoord heb. Straf dat het kan om in een toernooi als Wimbledon tot in de kwartfinale te geraken zonder ook maar 1 topper tegen te komen.
 • grootaert rené

  3 weken geleden
  Novak is duidelijk de beste tenisser van de laatste 20 jaar maar hij is dit jaar nog niet gewonnen van Auger Aliassime die daverend in vorm is en in Halle nipt verloor van de zeer sterke Hugo Humbert die onverdiend verloor van de weinig sympathieke serveerder Kyrgios.
 • Godfrey Vaes

  3 weken geleden
  Djokovic pakt zijn 20ste slam, zonder moeite.
 1. Indrukwekkende Halep klopt Serena Williams in finale en pakt eerste Wimbledon-trofee
  Wimbledon

  Indrukwek­ken­de Halep klopt Serena Williams in finale en pakt eerste Wimbledon-tro­fee

  Ook de derde keer was niet de goede keer voor Serena Williams. Na finales op Wimbledon en de U.S. Open vorig jaar was het dit keer een uitmuntende Simona Halep die de 37-jarige Amerikaanse in Londen van haar record evenarende 24ste grandslamtitel hield. De Roemeense haalde het met 6-2, 6-2 in 56 minuten en won zo oververdiend haar tweede grandslamkroontje. “Ik speelde nooit een betere match”, lachte Halep.