Isner weet met zijn vreugde geen blijf nadat hij de marathonpartij naar zijn hand heeft gezet.
Volledig scherm
Isner weet met zijn vreugde geen blijf nadat hij de marathonpartij naar zijn hand heeft gezet. © Photo news

Tien jaar geleden speelden Mahut en Isner een tennismatch van drie dagen met een basketbaluitslag (70-68): “Ik vergeet die cijfers niet zolang ik leef”

Tennis70-68. Die score van de vijfde set tussen de Amerikaan John Isner en de Fransman Nicolas Mahut van Wimbledon 2010, in een duel over vijf sets en drie dagen en samen 11 uur en 5 minuten gespreid, zal wellicht voor de eeuwigheid ‘de langste tennismatch ooit’ blijven. Terugblik op een memorabele dag waarin twee spelers zich omtoverden tot gladiatoren die weigerden te kraken – dat deed het scorebord wél.

1 reactie

  • Rony Gijsen

    12 maanden geleden
    Dat krijgt ge natuurlijk van mensen die enkel hard kunnen opslaan en niet kunnen tennissen. En er zijn er zo veel van. Dat hard opslaan word nog eens de ondergang van het tennis...
  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!