Photo News
Volledig scherm
© Photo News

‘Minister van Geluk’ Ons Jabeur kan als eerste Arabisch-Afrikaanse vrouw een grandslam winnen: “Ik wil een inspiratie zijn voor mijn continent”

WimbledonHet Arabisch sprookje van Ons Jabeur (WTA 2) kan vandaag een happy end krijgen met een eerste grandslamtitel op Wimbledon. De 27-jarige Jabeur -  in eigen land bekend als ‘de Minister van Geluk’ - is een voorbeeld van doorzettingsvermogen en geloof. “Op mijn zesde wilde ik al Roland Garros winnen. Iedereen lachte daarmee. Maar goed dat ik naar niemand luisterde”, zei Jabeur, de eerste Arabische en Afrikaanse grandslamfinaliste. 

0 reacties

 1. “Ik doe wat ik wil”: Kyrgios riskeert alwéér boete én hij moet voor rechter verschijnen na mishandeling ex
  Wimbledon
  6

  “Ik doe wat ik wil”: Kyrgios riskeert alwéér boete én hij moet voor rechter verschij­nen na mishande­ling ex

  Nick Kyrgios (27) blijft maar de aandacht naar zich toezuigen op Wimbledon. Deze keer omdat hij de strikte kledijvoorschriften schond - iets wat hem wellicht al zijn derde boete tijdens deze grandslam zal opleveren. Vanmiddag raakte trouwens ook nog bekend dat hij voor de rechter moet verschijnen omdat zijn ex-vriendin klacht heeft ingediend tegen hem vanwege mishandeling.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.