Een foto van het feestje in de Zappa.
Volledig scherm
Een foto van het feestje in de Zappa. © RV / Facebook

VIDEO. Politie ontruimt fuif in zaal Zappa, maar feestvierders gaan door zonder muziek

De politie van Antwerpen heeft vrijdagnacht iets na 1.30 uur een fuif in de Zappa op het Kiel laten stilleggen na openlijk drugsgebruik van de fuifgangers. Volgens de politie werd er ongegeneerd cannabis, cocaïne en zelfs ketamine gebruikt. Na het stilleggen van de muziek is de politie ook moeten overgaan tot het ontruimen van de zaal. De organisatie betreurt het hele gebeuren. “We voelen ons wat geviseerd, want partydrugs komen overal voor.”

8 reacties

 • Ruben Schepers

  2 jaar geleden
  Triestig dat ze undercover's op een feestje moeten zetten! Waarom niet gewoon de mens gerust laten? Drugs of niet dit soort feestjes zijn altijd geweldig en iedereen houd van elkaar. 1 community!!!! De mens moet dringend eens in opstand komen voor het verbieden van dingen GVD onnozelaars
 • Cliff Hanger

  2 jaar geleden
  Tegenwoordig mag er niks meer, allemaal thuis blijven als brave burgers dat is wat ze willen, triestig om te zien wat ze ons allemaal ontnemen en dan bedoel ik alles in het algemeen, dit mag niet dat mag niet en ga zo maar voort.!!!
 • Jos Dupont

  2 jaar geleden
  Maak de straffen voor drugsdealer en gebruikers veel veel hoger ! Doe er wat aan , in plaats ze op te pakken en direct weer vrij te laten kakkers van politici !! Voor veel andere meer onschuldige dingen hebben jullie anders wel wetjes klaar met dwangsommen enz.
 • Mattias Oversteyns

  2 jaar geleden
  Het zijn de bezoekers die de drugs gebruiken waardoor het gedaan was met het feestje. Waarom zou je dan als organisator een terugbetaling zelfs nog overwegen.
 • stijn digger

  2 jaar geleden
  Laat de jeugd toch eens feest.....
 1. Kunst op campus Drie Eiken: studenten School of Arts organiseren openluchttentoonstelling
  Wilrijk

  Kunst op campus Drie Eiken: studenten School of Arts organise­ren openlucht­ten­toon­stel­ling

  Op Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen worden studenten en medewerkers de komende zes maanden verrast door unieke kunstwerken. Om de twee jaar slaan de studenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen (AP Hogeschool) en de Commissie Kunst op de Campus van UAntwerpen de handen in elkaar voor het openluchtkunstproject In SITU. De opdracht? Een tijdelijk low budget werk voor de buitenruimte creëren. De tentoonstelling loopt van 6 mei tot 17 oktober.
 2. Eerste testevenement in Bourlaschouwburg goed verlopen: “Je voelde de honger bij het publiek, het applaus voelde als een ontlading”
  ANTWERPEN

  Eerste testevene­ment in Bourla­schouw­burg goed verlopen: “Je voelde de honger bij het publiek, het applaus voelde als een ontlading”

  “Dit is níet het nieuwe normaal, cultuur is veilig.” Het Antwerpse Toneelhuis kon zaterdagavond niet genoeg benadrukken dat de première van de voorstelling ‘April’ een testevenement was. “Het is niet de bedoeling dat onze bezoekers vanaf nu telkens twee coronatesten moeten ondergaan, we doen dit enkel om de luchtkwaliteit te meten en de logistiek uit te testen.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas