Tom Meeuws, Kristof Bossuyt, Karel Cardoen, André Gantman, Ludwig Caluwé, Jan Goossens en Els Van Doesburg stellen het vernieuwde Terbekehof voor.
Volledig scherm
Tom Meeuws, Kristof Bossuyt, Karel Cardoen, André Gantman, Ludwig Caluwé, Jan Goossens en Els Van Doesburg stellen het vernieuwde Terbekehof voor. © rv

Vernieuwd bedrijventerrein Terbekehof aan A12 geopend met warmtenet: “Hiermee halen we Antwerpen uit het tijdperk van de fossiele brandstoffen”

WILRIJKNa twee en een half jaar werken is het vernieuwde bedrijventerrein Terbekehof aan de A12 in Wilrijk eindelijk kunnen openen. “Dankzij een complexe renovatie werd een duurzaam en aantrekkelijke site gecreëerd die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.”

  1. Sociaal theater Tutti Fratelli in woelige waters met stuk van 120 (!) jaar oud: “Maar met schipbreukelingen en wereldwijde ziektes actueler dan ooit”
    ANTWERPEN

    Sociaal theater Tutti Fratelli in woelige waters met stuk van 120 (!) jaar oud: “Maar met schipbreu­ke­lin­gen en wereldwij­de ziektes actueler dan ooit”

    Regisseur Reinhilde Decleir bevaart met haar sociaal theater Tutti Fratelli de stormachtige zee met het nieuwe stuk ‘De Hoop’ dat volgende week in première gaat. Schrijver Erik Vlaminck herwerkte dit honderdtwintig jaar oud zeemansverhaal naar een toegankelijk, plat Antwerps stuk. “Een metafoor voor de sociale strijd tegen het grootkapitaal die ook vandaag nog gestreden wordt.”