De oude, in onbruik geraakte begraafplaats langs de Jules Moretuslei in WIlrijk krijgt een opknapbeurt. De werken zijn deze week begonnen.
Volledig scherm
De oude, in onbruik geraakte begraafplaats langs de Jules Moretuslei in WIlrijk krijgt een opknapbeurt. De werken zijn deze week begonnen. © Klaas De Scheirder

Oude begraafplaats langs Wilrijkse Jules Moretuslei krijg opknapbeurt

WilrijkDe oude, in onbruik geraakte begraafplaats langs de Jules Moretuslei in WIlrijk krijgt een opknapbeurt. De werken zijn deze week begonnen.

 1. Stijn vernoemt nieuwe eau de toilette naar oma Augusta: “Ze stond niet graag in de schijnwerpers, maar had dit zeker tof gevonden”
  PREMIUM
  Mechelen/Antwerpen

  Stijn vernoemt nieuwe eau de toilette naar oma Augusta: “Ze stond niet graag in de schijnwer­pers, maar had dit zeker tof gevonden”

  Er zit een reukje aan de haar- en beautysalons Mo’na Mechelen en Mo’na Antwerpen. Oprichter Stijn Pellegrims (42) lanceerde zopas het luxe label ‘Augusta Aroma’. Dat zijn vier geuren verwerkt in kaarsen en eau de toilettes. De aroma’s ontstonden uit zijn passie voor geuren, in combinatie met zijn herinneringen aan zijn kindertijd. De collectie werd dan ook genoemd naar zijn grootmoeder zaliger.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen