Pia en mama Ellen De Meyer.
Volledig scherm
Pia en mama Ellen De Meyer. © screenshot VTM NIEUWS

Moeder van Pia: “Ze zal nooit volledig genezen, maar wel een volwaardig leven kunnen leiden”

Ellen De Meyer, de mama van Pia, is overweldigd door de honderdduizenden sms’en die al gestuurd zijn voor haar dochtertje. “Ongelofelijk hoeveel mensen ons steunen. Fantastisch. Ik denk dat we eindelijk durven zeggen: ‘dit moet lukken’”, vertelt ze in VTM NIEUWS. Toch zal Pia niet genezen zijn als ze het broodnodige spuitje ook daadwerkelijk krijgt. “Dat wil ik toch duidelijk zeggen tegen de mensen: het is een ziekte die in haar lichaam zal blijven, maar ze zal wel een relatief comfortabel leven kunnen leiden.”

  1. Nieuw studie- en project staffing-bureau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte ondernemers zien opportuniteiten in een wereld in crisis”
    ANTWERPEN

    Nieuw studie- en project staf­fing-bu­reau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte onderne­mers zien opportuni­tei­ten in een wereld in crisis”

    Ex-collega’s uit de consulting-wereld in het Antwerpse hebben elkaar teruggevonden en startten donderdag het kersverse bedrijf LiNK Engineering Group. Het bedrijf stelt externe teams samen voor grote projecten in industriële sectoren zoals farmacie en petrochemie. “De kaarten worden op tafel gelegd en de realiteit verteld, ook de realiteit van de kost.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement