Op de Bist is een infokiosk geplaatst. Daar worden verschillende acties uit de doeken gedaan en kunnen mensen ook een infofolder meenemen. Hier met schepen Hans Ides
Volledig scherm
Op de Bist is een infokiosk geplaatst. Daar worden verschillende acties uit de doeken gedaan en kunnen mensen ook een infofolder meenemen. Hier met schepen Hans Ides © Klaas De Scheirder

Groenbouwers lanceert acties voor minder verharding, meer groen en meer opvang van water in Wilrijkse straten

WilrijkGroenbouwers is de gloednieuwe verzamelnaam van een reeks acties waarmee het district Wilrijk werk wil maken van minder verhardingen, meer groen en meer opvang van water in het straatbeeld. Zo kunnen Wilrijkenaren onder meer een gevelregenton kopen aan voordeeltarief, planten aanvragen bij het district of de tegels van hun verharde voortuin laten ophalen door stadsdiensten.

 1. Bart De Wever in de bres voor Antwerpse Handjes nadat die aan gruweldaden in Congo gelinkt worden: “De stap van woke naar waanzin is snel gezet”
  ANTWERPEN

  Bart De Wever in de bres voor Antwerpse Handjes nadat die aan gruwelda­den in Congo gelinkt worden: “De stap van woke naar waanzin is snel gezet”

  Op sociale media gaat de vermeende connectie tussen de lekkernij Antwerpse Handjes en de koloniale gruweldaden in Congo momenteel viraal. Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) en de Unie voor Brood en Banket zijn er als de kippen bij om dat te ontkrachten. “De Antwerpse hand als symbool voor de stad dateert al van 1239.”
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?