Buurtbewoners van de Valaarwei kwamen zondagmiddag samen op een protestpicknick.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoners van de Valaarwei kwamen zondagmiddag samen op een protestpicknick. © Tessa Kraan

Buurt houdt protestpicknick om ‘laatste stukje groen’ te redden: “Wie niet inziet dat we de Valaarwei moeten koesteren, kiest puur voor het geld”

Wilrijk‘Hou de Valaarwei groot en groen’. Met die leuze trekken vijf buurtbewoners van het ‘laatste stukje groen’ dinsdag naar het kabinet van schepen voor Ruimtelijke Ordening Annick De Ridder (N-VA), nadat ze plannen heeft bekend gemaakt om de wei in Wilrijk om te bouwen tot zorgproject. Een protestpicknick moet hun woorden alvast kracht bijzetten. “We vrezen dat geen enkele boom zal overleven.”

  1. Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
    PREMIUM
    Regio Antwerpen

    Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

    Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de ruime regio rond Antwerpen op waar je daarvoor terechtkan: van Akotrie in Antwerpen tot Rodenburg in Schoten.