Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

17-jarige zonder rijbewijs leent ongevraagd auto

AntwerpenDe politie heeft woensdag in Wilrijk een 17-jarige bestuurder zonder rijbewijs betrapt. De jongeman krijgt een proces-verbaal. Zijn ouders werden door de politie in kennis gesteld van de feiten.

 1. Malik Mohammed (30) kwam als kind vanuit Kenia naar Antwerpen, nu acteert hij in Dertigers: “Trots op mijn roots, maar ik supporter even hard voor de Rode Duivels”
  PREMIUM

  Malik Mohammed (30) kwam als kind vanuit Kenia naar Antwerpen, nu acteert hij in Dertigers: “Trots op mijn roots, maar ik supporter even hard voor de Rode Duivels”

  Danser, acteur, scenarist: kies zelf maar hoe je Malik Mohammed (30) omschrijft. De Antwerpenaar heeft zijn eerste hoofdrol beet in Dertigers, maar misschien herken je hem nog van zijn overwinning bij So You Think You Can Dance in 2015? Wij spraken met hem over zijn kindertijd in Kenia, diversiteit in Antwerpen en hoe hij in de creatieve sector is beland. “Of ik een rolmodel ben? Dat weet ik niet. Maar ik hoop wel dat ik jongeren kan inspireren.”
  Antwerpen
 2. GreenMobility weerlegt kritiek op vaste parkeerplaatsen voor deelwagens: “Zal drempel net verlagen”

  GreenMobi­li­ty weerlegt kritiek op vaste parkeer­plaat­sen voor deelwagens: “Zal drempel net verlagen”

  Eind vorig jaar presenteerde de stad haar plan voor ‘slim autodelen’. Het doel is dat alle verschillende merken van deelwagens gebruik kunnen maken van dezelfde voorbehouden parkeerplaatsen voor deelwagens. Deelwagensysteem Cambio liet zich daar eerder al kritisch over uit, net als coalitiepartner Vooruit. Deelwagensysteem GreenMobility reageert dan weer wel positief: “Verschillende types deelwagens op dezelfde plekken vullen elkaar aan en verlagen drempel voor gebruiker.”
  Antwerpen
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.