Prins Harry (links, naast zijn vrouw Meghan Markle) en zijn oudere broer William (met rechts zijn vrouw Kate Middleton)
Volledig scherm
Prins Harry (links, naast zijn vrouw Meghan Markle) en zijn oudere broer William (met rechts zijn vrouw Kate Middleton) © Hollandse Hoogte / EPA

Prins Harry lijkt onenigheid met broer William te bevestigen

Prins Harry en zijn oudere broer William zijn nu ieder hun eigen weg ingeslagen. Dat vertelt de jongste zoon van prins Charles en Diana in een interview met de Britse zender ITV.

4 reacties

 • WILLY ZACHEL

  1 jaar geleden
  Het zijn geen kinderen niet meer he ! Maar twee volwassen mannen met elk een eigen mening en elk Een totaal ander soort echtgenote ? Dat ze zodoende niet voor alles op één lijn zitten is toch normaal
 • Leonarda Van Opbroecke

  1 jaar geleden
  Laat die jongens toch gerust met die flauwe kul. Hebben ze nog niet genoeg geleden!!!!!
 • Martin Meuris

  1 jaar geleden
  Natuurlijk zitten ze op verschillende paden; de ene wordt koning en de andere niet.
 • mark germanus

  1 jaar geleden
  Inderdaad ze blijven altijd broers,bloed is dikker dan water,maar het is spijtig dat die onenigheid er gekomen is . vrouwen,alle twee in de spotlights en dan nog in de koninklijke familie,kan niet anders dan zever van komen. Geen een van de twee gunt het licht in de ogen van de ander.Hopelijk zijn ze slim en blijven uit elkaars vaarwater.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Meghan Markle geeft in tranen toe: “Dit leven in de spotlight is een worsteling”
  Royalty

  Meghan Markle geeft in tranen toe: “Dit leven in de spotlight is een worsteling”

  Meghan Markle (38) heeft zich voor het eerst uitgesproken over de impact van alle berichtgeving op haar leven. Sinds ze in het huwelijksbootje stapte met Prins Harry en lid werd van de Britse koninklijke familie, wordt ze constant onder vuur genomen door de tabloids. En dat hakt er zwaar in bij de Hertogin. In de nieuwe documentaire ‘Harry & Meghan: An African Journey’, die volgende week woensdag bij ons wordt uitgezonden door ‘Telefacts’, moet Meghan haar tranen verbijten.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?