Kate en William gaan partycrashen in Londen. Onze landgenoot Niels (34) keuvelde minutenlang met Britse royals: “We zijn toch buren, zei prins William”

Hoog bezoek zondag in Kensington: prins William en zijn vrouw Kate doken er onverwacht op tijdens een straatfeest in de Londense wijk. De Belg Niels Thoné (34), die in de Britse hoofdstad woont en werkt, was ook op het feest en kon minutenlang met de royals praten. “’We zijn toch buren?’ antwoordde de prins toen ik vroeg waarom ze hier waren.”

5 reacties

 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Dat vul je zelf in. Meghan en Harry zullen heus niet uit "jaloezie" zijn gevlucht. Veel schone schijn is er ook in dat royal leven.
 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  @Leen Dat is waar, men kent de interne keuken niet. En Meghan en Harry zijn ook niet zomaar vertrokken. Maar dat heeft volgens mij weinig te maken met de kwaliteiten van Catherine als moeder en echtgenote. En elk koninkrijk kent nu eenmaal maar één lijn van toekomstige koningen en koninginnen. Dat leidt soms ook tot rivaliteit.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Maria, wij kennen echter hun interne keuken niet. Meghan en Harry zijn niet zomaar vertrokken.
 • Pieter-Jan Poortmans

  2 maanden geleden
  Is dat al "partycrashen"?
 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  Moeder Catherine zorgt voor een schitterende combinatie van 'een gewoon natuurlijk leven', 'koninklijke waardigheid' en elegantie. William had geen betere echtgenote kunnen treffen.
 1. Prins Harry en Meghan slaan terug met explosief boek: “Zij gaf haar leven op voor de Britse koninklijke familie”
  PREMIUM
  Royalty

  Prins Harry en Meghan slaan terug met explosief boek: “Zij gaf haar leven op voor de Britse koninklij­ke familie”

  Deden ze er wel goed aan de Britse monarchie te verlaten? Die vraag dringt zich steeds meer op over prins Harry (35) en Meghan Markle (38). Het nieuwe onthullende boek ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’ - dat op 11 augustus verschijnt - werpt een uniek licht op wat het koppel zo ver dreef om de banden met de monarchie door te knippen. Van de vermeende oorlog tussen Meghan en Kate Middleton, over de kille waarschuwingen die prins William gaf tot de haast ondraaglijke zorgen die Meghan en Harry met zich meesleurden: deze passages uit het boek doen momenteel héél wat stof opwaaien in het VK.