De Willebroekse Seka Dobric wordt het gezicht van Boeken.cafe
Volledig scherm
De Willebroekse Seka Dobric wordt het gezicht van Boeken.cafe © rv

Willebroekse Seka Dobric wordt gezicht van Boeken.cafe

WillebroekDe Willebroekse Seka Dobric, bekend van het televisieprogramma ‘The Sky is the Limit’, wordt het gezicht van het nieuwe online boekenplatform Boeken.cafe. “Als groot boekenliefhebster twijfelde ik geen seconde over mijn medewerking aan dit project”, klinkt het.

 1. Discussie rond overlast tijdens oudejaarsnacht: “Gemeentelijk vuurwerk gaat amokmakers niet tegenhouden, maar wat dan wel?”
  PREMIUM
  Willebroek

  Discussie rond overlast tijdens oudejaars­nacht: “Gemeente­lijk vuurwerk gaat amokmakers niet tegenhou­den, maar wat dan wel?”

  Op de Willebroekse gemeenteraad werd fel gediscussieerd over de vele overlastmeldingen tijdens oudejaarsnacht. Dat de politie-interventies niet altijd even vlot verliepen, bewijst een video die een groep jongeren zelf maakte. “Laat ons zelf een vuurwerk organiseren, zodat iedereen echt kan genieten”, suggereert raadslid Rudi Kennes (PvdA). Volgens zijn collega Kevin Eeraerts (onafhankelijk) is het probleem veel groter: “Men heeft geen vat meer op deze amokmakers.”
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 1. 130 lokale exposanten op (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ in Mechelen
  Mechelen

  130 lokale exposanten op (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ in Mechelen

  Op zaterdag 28 januari opent de Nekkerhal in Mechelen haar deuren voor duizenden bezoekers die inspiratie willen opdoen voor hun (ver)bouwproject of de inrichting van hun nieuwe woning. De (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ is een vaste waarde in het Mechelse en trekt vooral exposanten uit de ruime omgeving van de stad. Dat is dit jaar niet anders. Zo een 130-tal exposanten zijn volop bezig met de opbouw van hun stand zodat zij klaar zijn voor de opening van zaterdag 28 januari.