Willebroekenaars luiden alarmbel na meerdere vechtpartijen tijdens fuif: “Laat politie nu optreden, of dit loopt helemaal fout”

Willebroek“Laat de politie opnieuw strenger optreden, of de situatie loopt compleet uit de hand.” Aan het woord zijn enkele inwoners en zaakvoerders uit Willebroek, na een reeks incidenten in het centrum van de Kanaalgemeente. Daar werd, tijdens een fuif van een lokale jeugdvereniging zaterdagavond, maar liefst drie keer gevochten. “Ook vorige week al gingen onbekende jongeren aan het vechten op een fuif, dit gaat weer de foute kant uit”, klinkt het.

  1. Samenscholingsverbod en avondklok tegen overlast in Willebroek: na duw aan burgemeester krijgen ook politiemedewerkers rake klappen
    Willebroek

    Samenscho­lings­ver­bod en avondklok tegen overlast in Willebroek: na duw aan burgemees­ter krijgen ook politieme­de­wer­kers rake klappen

    De gemeente Willebroek en de lokale politie Mechelen-Willebroek voeren de strijd tegen de overlast in de Kanaalgemeente op. Al zeker tot en met 13 december is in het centrum een samenscholingsverbod van kracht, en een avondklok van 22 uur tot 5 uur. Eerder werd burgemeester Eddy Bevers (N-VA) verbaal aangepakt en geduwd door enkele jongeren, ook twee politiemedewerkers incasseerden rake klappen.