Koppels kunnen voortaan ook huwen in park Bel Air: burgemeester Eddy Bevers (N-VA) en N-VA-fractieleider Jeroen De Jonghe.
Volledig scherm
Koppels kunnen voortaan ook huwen in park Bel Air: burgemeester Eddy Bevers (N-VA) en N-VA-fractieleider Jeroen De Jonghe. © rv

Willebroekenaars kunnen voortaan ook huwen in openlucht

WillebroekInwoners van Willebroek die in het huwelijksbootje willen stappen, kunnen dit voortaan ook in de openlucht. “Bruidsparen konden in onze Kanaalgemeente al kiezen tussen het oud gemeentehuis en kasteel Bel-Air, nu is een huwelijksceremonie ook mogelijk in het parkgebied van Bel-Air”, zegt burgemeester Eddy Bevers (N-VA).

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"