Op het Alinda Peetersplein worden bloemen geplant voor Vrouwendag.
Volledig scherm
Op het Alinda Peetersplein worden bloemen geplant voor Vrouwendag. © David Legreve

Willebroek zet enige vrouwelijke straatnaam in de bloemetjes en start zoektocht naar nieuwe kandidates: “We willen ‘vergeten’ vrouwen de erkenning geven die ze verdienen”

WillebroekDe gemeente Willebroek onthulde maandag het infobord van het Alida Peetersplein en verfraaide met de hulp van inwoners de omgeving met bloemen. De actie was meteen ook het startschot van een campagne voor meer vrouwelijke straatnamen in de gemeente. Suggesties zijn welkom.

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant