De gemeente Willebroek en handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart geven het startschot van de EK-pronostiek
Volledig scherm
De gemeente Willebroek en handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart geven het startschot van de EK-pronostiek © Marc Aerts

Willebroek Winkelhart en gemeente geven startschot EK-wedstrijd: “Wie wordt dé voetbalkenner?”

WillebroekMaar liefst 90 Willebroekse handelaars nemen deel aan de grootse EK-pronostiek die zaterdagochtend werd gelanceerd door de gemeente Willebroek en handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart. “We gaan samen op zoek naar dé voetbalkenner van Willebroek, en delen een heleboel prijzen uit.”

  1. Hitte speelt Brielenbrug parten en komt vast te hangen
    Tisselt

    Hitte speelt Brielen­brug parten en komt vast te hangen

    De Brielenbrug in Tisselt heeft donderdagavond enkele technische probleem ondervonden. Bij het ophalen van de brug voor een schip dat kwam doorvaren, kwam het in de problemen en bleef het op zo’n anderhalve meter hoogte vast te zitten. Hulpdiensten kwamen ter plaatse. De brandweer begon de brug nat te maken. Dit in een poging om de brug af te koelen zodat ze opnieuw naar beneden kon. De brug werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Na enkele uren afkoelen, lukte het de brandweer op de brug te doen zakken. Technici zullen nu bekijken of de hitte parten speelde. Het verkeer moest tijdelijk omrijden, het scheepvaartverkeer werd ganse tijd stilgelegd.