Op 3 en 4 september vindt het EK roeien U23 plaats in Willebroek. Vlnr: Willebroeks sportfunctionaris Joke Dirx, sportschepen Ronny Somers, Mil Blommaert en Jules Vanoverschelde, Willebroeks burgemeester Eddy Bevers en Ward Bosmans.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 3 en 4 september vindt het EK roeien U23 plaats in Willebroek. Vlnr: Willebroeks sportfunctionaris Joke Dirx, sportschepen Ronny Somers, Mil Blommaert en Jules Vanoverschelde, Willebroeks burgemeester Eddy Bevers en Ward Bosmans. © Marc Aerts

Willebroek plant feestweekend rond EK roeien: “Foodtruckfestival op Hazewinkel en roeiwedstrijd op Zeekanaal”

WillebroekZo’n 600 roeiers uit meer dan 20 landen zakken tijdens het eerste weekend van september af naar domein Hazewinkel in Willebroek voor het Europees Kampioenschap U23. “We willen van dit EK een feest maken voor iedereen, en organiseren daarom een foodtruckfestival én een heuse roeiwedstrijd tussen de twee Willebroekse roeiverenigingen op het Zeekanaal”, zegt Ward Bosmans namens het organisatiecomité.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.