Op verschillende gebouwen en etalages in Willebroek vind je positieve spreuken terug
Volledig scherm
Op verschillende gebouwen en etalages in Willebroek vind je positieve spreuken terug © rv

Willebroek focust op geestelijke gezondheid met spreuken en trampoline-work-out

Op verschillende openbare gebouwen en etalages van handelaars in Willebroek vind je van 1 tot 10 oktober opvallende spreuken terug. Hiermee focust de Kanaalgemeente op de ‘Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid’. Ook wordt een trampoline-work-out georganiseerd.

 1. Drie stadsarbeiders verliezen job na illegaal feestje in café De Zwaan: “Een van hen bleek achteraf besmet met corona”
  PREMIUM
  Mechelen

  Drie stadsarbei­ders verliezen job na illegaal feestje in café De Zwaan: “Een van hen bleek achteraf besmet met corona”

  De stad Mechelen heeft de samenwerkingsovereenkomst met drie arbeiders verbroken. Reden? Het waren zij die enkele weken geleden met een aantal collega’s het verboden feestje in café De Zwaan organiseerden of bijwoonden. Een van hen had op dat ogenblik op doktersbevel in quarantaine moeten zitten en bleek achteraf ook effectief besmet met het coronavirus.
 2. Heibel rond geplande ontgravingen: “Schepencollege moet nog beslissen, maar bordjes hangen al uit”
  Kapelle-op-den-Bos

  Heibel rond geplande ontgravin­gen: “Schepen­col­le­ge moet nog beslissen, maar bordjes hangen al uit”

  Op de begraafplaats van Kapelle-op-den-Bos moeten in totaal 67 geconcedeerde graven verdwijnen omdat de concessie vervallen is, maar de manier waarop dat bekendgemaakt werd, zet kwaad bloed bij oppositiepartij proKA. Op de aankondigende bordjes aan de graven staat echter te lezen dat het college die beslissing op 28 oktober – komende woensdag dus – nam. “Totaal onwettelijk”, klinkt het.