WILLEBROEK Eerste steenlegging van de 308 woningen aan de Akkerlaan
Volledig scherm
WILLEBROEK Eerste steenlegging van de 308 woningen aan de Akkerlaan © David Legreve

Volkshuisvesting legt eerste steen van nieuwe wijk

Na jaren van voorbereiden achter de schermen was het woensdag eindelijk zover: aan de Akkerlaan werd de symbolische eerste steen gelegd van een volledig nieuwe wijk. “We bouwen nu 308 sociale huur- en koopwoningen, goed voor een investering van 47 miljoen euro. Over 10 jaar moeten er alles samen meer dan 600 nieuwe woningen staan”, zegt directeur van Volkshuisvesting Willebroek Andy Dilles.

0 reacties

 1. Burgemeester Rob Mennes (CD&V) gaat uitdaging van River Cleanup aan en ruimt zwerfvuil op: “Het is maar normaal dat ik het goede voorbeeld geef”
  Schelle/Niel/Puurs

  Burgemees­ter Rob Mennes (CD&V) gaat uitdaging van River Cleanup aan en ruimt zwerfvuil op: “Het is maar normaal dat ik het goede voorbeeld geef”

  River Cleanup Rupel heeft de burgemeesters van de gemeenten langs de Rupel uitgedaagd om minstens tien minuten zwerfvuil te gaan rapen. Rob Mennes (CD&V), burgemeester van Schelle, ging graag de uitdaging aan en stak woensdagnamiddag de handen uit de mouwen. Niet voor het eerst, vertelde hij. “Ik doe dit elke dag. Ik stoor mij enorm aan zwerfvuil.”
 1. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den

 2. Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar
  Play
  Flikken BXL

  Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar