RV
Volledig scherm
© RV

Voetbalclubs organiseren samen tornooi voor meisjes: “Willen meisjesvoetbal duwtje in de rug geven”

WillebroekDe Willebroekse voetbalclubs RFC Blaasveld, VK Heindonk, Sporting Tisselt en Willebroekse SV slaan de handen in elkaar om het meisjesvoetbal in de regio een duwtje in de rug te geven. Zij organiseren samen met de gemeente Willebroek en de Jeugdopleiding Vaartland een voetbaltoernooi alleen voor meisjes. De ‘2830 All Girls Cup’ vindt plaats op 16 april.

  1. Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadevergoeding: “Ze erkennen mij niet als slachtoffer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”
    PREMIUM

    Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadever­goe­ding: “Ze erkennen mij niet als slachtof­fer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”

    Al zeven jaar lang vraagt voormalig luchthavenmedewerkster Danielle Iwens (59) om door de verzekeringsmaatschappij erkend te worden als slachtoffer. Ze beschrijft hoe ze keer op keer haar verhaal moet doen aan verschillende expertiseartsen en intussen eindeloos lang wacht op de afhandeling van haar dossier. “Sinds vorig jaar werk ik ook niet meer op de luchthaven. Die aanslagen hebben alles veranderd, en ik ben op.”
    Mechelen