dakbrand van landegemstraat
Volledig scherm
dakbrand van landegemstraat

Verlichtingspaal vat vuur, brandweer krijgt brandje snel onder controle

 1. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterworkshops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterwork­shops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 activiteiten in Mechelen en omstreken kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. LAB-school neemt deel aan project rond luchtreinigers: “Gezonde lucht blijft ook na coronacrisis belangrijk”
  Puurs-Sint-Amands

  LAB-school neemt deel aan project rond luchtreini­gers: “Gezonde lucht blijft ook na coronacri­sis belangrijk”

  De secundaire school LAB in Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands) neemt deel aan een proefproject rond luchtreinigers in de klas. “In sommige lokalen lukt het ons moeilijk tot niet om de normen te halen, zonder deze extra hulp. Daarom bekijken we de aankoop van deze luchtreinigers na dit project, want een goede luchtkwaliteit blijft ook na de coronacrisis belangrijk”, zegt directeur Kristien Bruggeman.