Thierry Serrien en Mina Koukas legden dinsdagavond de eed af als nieuwe schepenen van de gemeente Willebroek tijdens de laatste, digitale gemeenteraad van 2021.
Volledig scherm
Thierry Serrien en Mina Koukas legden dinsdagavond de eed af als nieuwe schepenen van de gemeente Willebroek tijdens de laatste, digitale gemeenteraad van 2021. © rv

Twee nieuwe schepenen leggen eed af tijdens laatste digitale gemeenteraad van 2021

WillebroekGroen-gemeenteraadsleden Thierry Serrien en Mina Koukas legden dinsdagavond de eed af als schepenen van de gemeente Willebroek. Zij volgen Maaike Bradt en Murat Oner op. De CD&V’ers verhuizen met hun partij naar de oppositie, nu N-VA en Open Vld een nieuwe meerderheid vormen met Groen.

  1. Raadslid Vooruit stapt uit partij na ‘plan om samen met CD&V de macht te grijpen’: “Bozyigit liegt, er zijn nooit gesprekken geweest”
    PREMIUM
    Willebroek

    Raadslid Vooruit stapt uit partij na ‘plan om samen met CD&V de macht te grijpen’: “Bozyigit liegt, er zijn nooit gesprekken geweest”

    Gemeenteraadslid Serkan Bozyigit (29) stapt uit de lokale Vooruit-afdeling. “Ik ben de achterkamerpolitiek beu. Dé druppel was het plan van Vooruit om samen met CD&V de macht te grijpen en N-VA en Open Vld buitenspel te zetten.” Vooruit en CD&V ontkennen: “Er zijn nooit contacten of gesprekken geweest, het is zelfs mathematisch onmogelijk om samen een meerderheid te vormen. Bozyigit liegt.”