Onder andere de vzw Rondpunt kreeg steun van VeeloHeero
Volledig scherm
Onder andere de vzw Rondpunt kreeg steun van VeeloHeero © rv

Start-up VeeloHeero deelt 3.000 euro uit aan goede doelen

WillebroekEén jaar bestaat het Willebroekse bedrijf VeeloHeero nu, en op die korte tijd werd voor meer dan 3.000 euro verdeeld over verschillende goede doelen. “We tonen aan dat het kan: een bedrijf runnen en lokale initiatieven steunen”, zeggen Alexander Temmerman en Jan Vernaillen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Willebroekse start-up ontwikkelt een unieke wieleroutfit met Jan Vertonghen: “De combinatie van wielrennen en mijn Foundation maakt me echt trots”
  Willebroek

  Willebroek­se start-up ontwikkelt een unieke wielerou­tfit met Jan Vertonghen: “De combinatie van wielrennen en mijn Foundation maakt me echt trots”

  Voetballer Jan Vertonghen is een echte koersfanaat en verkondigde al verschillende keren dat als hij de Lotto wint, hij een wielerploeg zou starten. Van topoutfits is hij nu al verzekerd: VeeloHeero, de Willebroekse start-up in unieke wieleroutfits, ontwikkelde ten voordele van de Jan Vertonghen Foundation een unieke en beschermende wieleroutfit.
 3. Overleden papa rijdt mee: Vrienden rijden 1.000 km voor Kom op tegen Kanker in tenues met onder meer vingerafdruk
  PREMIUM
  Westmalle/Halle/Wortel/Willebroek/Mechelen

  Overleden papa rijdt mee: Vrienden rijden 1.000 km voor Kom op tegen Kanker in tenues met onder meer vingeraf­druk

  De sportieve vrienden Indi Smitz (28) en Marijn Verdult (32) uit Westmalle en Christophe Van Hoorebeeck (28) uit Halle (Zoersel) rijden komend hemelvaartweekend de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. Dat als eerbetoon aan familieleden en naasten die de strijd tegen de ziekte voeren of verloren. De drie dragen hen mee in de vorm van een symbool. “Ik draag papa mee in en op mijn hart”, zegt Marijn. Als laatste actie organiseren ze komend weekend een benefietwandeling in Wortel.