Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Tim Van der Zeyppen

Spilfiguur jongerenbende uit Willebroek veroordeeld voor zes feiten van zinloos geweld

WillebroekDe Mechelse rechtbank heeft vier jonge mannen schuldig bevonden aan verschillende feiten van zinloos geweld. Een jongen van 19 stond centraal en was bij alle feiten betrokken, hij maakte het maandenlang zeer bont in Willebroek. Hij kreeg een celstraf van 37 maanden en een boete van 800 euro, allebei met uitstel.

  1. Tisselt laat leiding liggen tegen ‘s Gravenwezel-Schilde (0-4), maar kondigt wel nationale licentieaanvraag aan: “We zijn het verplicht aan de provincie”
    voetbal eerste provinciale

    Tisselt laat leiding liggen tegen ‘s Gravenwe­zel-Schil­de (0-4), maar kondigt wel nationale licentie­aan­vraag aan: “We zijn het verplicht aan de provincie”

    Sporting Tisselt leed zondagmiddag een zware 0-4-nederlaag tegen ‘s Gravenwezel-Schilde en liet zo de kans liggen om te profiteren van het ook al verrassende 2-1-verlies van leider Berg en Dal bij Ranst. Weinig reden tot feest dus bij de promovendus, maar na afloop viel er wel goed nieuws te melden. De eerste periodekampioen liet weten nu ook officieel een licentieaanvraag voor het nationale voetbal in te dienen.