WILLEBROEK - Het vermoedelijke afval van een cannabisplantage werd opgemerkt op een afgelegen plaats
Volledig scherm
WILLEBROEK - Het vermoedelijke afval van een cannabisplantage werd opgemerkt op een afgelegen plaats © RV

Sluikstort op afgelegen plaats is vermoedelijk afval van cannabisplantage

WillebroekIn de Merkezeelstraat in Willebroek is achter een maïsveld en deels in een vijvertje een hele hoop afval aangetroffen. De politie van Mechelen-Willebroek is een onderzoek opgestart. Vermoedelijk gaat het om afval van een cannabisplantage. 

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Langere nachten, koudere dagen en minder zonneschijn: Met deze 8 workshops in regio Mechelen versla jij ongetwijfeld je winterdip
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Langere nachten, koudere dagen en minder zonne­schijn: Met deze 8 workshops in regio Mechelen versla jij ongetwij­feld je winterdip

  Nu het wat langer donker blijft en de dagen steeds kouder worden, hebben veel mensen last van een winterdip. Doordat de zon minder schijnt, voelen we ons al wat vlugger vermoeid, neerslachtig of futloos. Toch is het nu juist zo belangrijk om actief te blijven. Met deze 8 workshops in regio Mechelen hou jij je mentale gezondheid op peil.