Een schoolstraat is een straat waar het verkeer tijdelijk niet is toegelaten, om de veiligheid van de schoolkinderen te garanderen.
Volledig scherm
Een schoolstraat is een straat waar het verkeer tijdelijk niet is toegelaten, om de veiligheid van de schoolkinderen te garanderen. © Benoit De Freine

‘Schoolstraat’ moet omgeving Klim-Op veiliger maken

WillebroekFreinetschool Klim-Op in Tisselt (Willebroek) krijgt tijdelijk een schoolstraat. Het gemeentebestuur wil er zorgen voor een veiligere schoolomgeving, en test daarom de komende drie maanden deze proefopstelling uit.

 1. Willy Neefs (Willebroekse) hoopt op begrip van leden om crisis te overleven: “Volledige terugvordering van lidgelden wordt problematisch”
  Voetbal Derde provinciale B

  Willy Neefs (Wille­broek­se) hoopt op begrip van leden om crisis te overleven: “Volledige terugvorde­ring van lidgelden wordt problema­tisch”

  De beslissing van crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, om het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten, wordt ook bij derdeprovincialer Willebroekse met veel begrip onthaald. Maar een verrassing was het evenmin en dus geeft ook voorzitter Willy Neefs toe dat hij voornamelijk al naar de toekomst keek. De vraag is alleen of die rooskleurig is?
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken