Rudi Kennes volgt Griet Reyntiens op in de gemeenteraad.
Volledig scherm
PREMIUM
Rudi Kennes volgt Griet Reyntiens op in de gemeenteraad. © David Legreve

Rudi Kennes volgt Griet Reyntiens op: “Op sp.a-lijst verkozen, maar zal als onafhankelijke zetelen”

WillebroekDe opvolger van Griet Reyntiens (Vooruit) in de Willebroekse gemeenteraad wordt Rudi Kennes (62). De eerste opvolger zegt zijn mandaat te zullen opnemen, ook al is hij dan geen lid meer van de lijst waarop hij verkozen werd. “Ik kan mij voorstellen dat sommige mij dat kwalijk zullen nemen, maar zelf heb ik geen rancune.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Unieke samenloop inspireert Walemnaar tot wielermuseum voor een dag
  PREMIUM
  Walem

  Unieke samenloop inspireert Walemnaar tot wielermuse­um voor een dag

  Een fiets van Eddy Merckx en een WK-trui van Rik Van Looy. Het zijn maar twee pronkstukken uit de collectie van wielerfan Paul Mortelmans (69) die volgende week zondag te zien zijn in café ’t Hoekske in Walem naar aanleiding van de doortocht van het WK Wielrennen. Het is de eerste keer dat hij ermee naar buiten komt. “100 jaar WK en 40 jaar Walemse Stoempers vallen dit jaar samen en dan rijden de renners ook nog eens voorbij ons lokaal”, verklaart de verzamelaar zijn uitzonderlijke expositie.