De Ringbrug in Willebroek was andermaal defect
Volledig scherm
De Ringbrug in Willebroek was andermaal defect © David Legreve

Ringbrug opnieuw afgesloten door technische panne

WillebroekDe Ringbrug in Willebroek was zaterdagnamiddag, voor de derde keer op korte tijd, afgesloten voor het wegverkeer omwille van een technische panne. Pas na vele uren, rond half acht ‘s avonds, was het euvel hersteld en kon de brug weer worden opengesteld voor het wegverkeer.

 1. Herman Stael (72) is klaar voor zijn 48ste Dodentocht: “Wandelde eerst 100 kilometer, en ging dan pasgeboren kleinzoon bezoeken”
  PREMIUM
  Bornem, Zedelgem

  Herman Stael (72) is klaar voor zijn 48ste Dodentocht: “Wandelde eerst 100 kilometer, en ging dan pasgeboren kleinzoon bezoeken”

  47 succesvolle edities van de Dodentocht heeft Herman Stael (72) uit Veldegem (Zedelgem) al achter de rug. Als hij ook deze 48ste wandeling tot een goed einde brengt, haalt hij gelijke stand met recordhouder Hugo Bonnyns die dit jaar niet deelneemt. Maar Stael relativeert: “Een Dodentocht wandel je niet voor de records of de medailles, maar voor jezelf. Elk jaar weer geniet ik van de bijzondere sfeer en van de schoonheid van dit evenement.”
 2. Herinrichting Zandpoortvest eind volgende week klaar: “Volgende fase wordt een van de moeilijkste”
  Mechelen

  Herinrich­ting Zandpoort­vest eind volgende week klaar: “Volgende fase wordt een van de moeilijk­ste”

  De herinrichting van de Vesten schiet goed op. Geheel volgens planning zullen de werkzaamheden op de Zandpoortvest eind volgende week zijn afgerond. De maandag erop kan worden gestart met Hendrik Speecqvest, Schuttersvest en Van Benedenlaan. Daar wordt meer hinder verwacht, met onder meer een afgesloten Brusselsepoortstraat. “Het is een van de moeilijkste fases van de werken.”