Het oude brouwerijgebouw van CC De Ster in de Torenstraat in Willebroek.
Volledig scherm
Het oude brouwerijgebouw van CC De Ster in de Torenstraat in Willebroek. © David Legreve

Provincie vernietigt vergunning voor verkoop CC De Ster: gemeente loopt 1,125 miljoen mis

De verkoop van het voormalige cultuurcentrum De Ster in Willebroek aan de geïnteresseerde projectontwikkelaar is niet langer mogelijk. De deputatie van de provincie Antwerpen vernietigde immers de vergunning voor het project. Gemeente Willebroek loopt zo 1,125 miljoen euro mis. “We zijn vijf jaar tijd kwijt, en moeten helemaal opnieuw beginnen” zegt schepen Maaike Bradt (CD&V).

0 reacties

 1. TOURNEE GENERALE: Appartement opgezegd en lening aangegaan om Kafee Zapoi door corona te loodsen: “Maar geen moment spijt gehad”
  PREMIUM
  Mechelen

  TOURNEE GENERALE: Apparte­ment opgezegd en lening aangegaan om Kafee Zapoi door corona te loodsen: “Maar geen moment spijt gehad”

  Johannes Beyens (25) moest zijn appartement opzeggen en een lening aangaan om zijn horecadroom te redden, maar toch heeft hij geen seconde spijt van de overname van Kafee Zapoi afgelopen zomer. “Ik ben nog altijd even verliefd op deze bruine kroeg, ook al was het dan financieel ongemakkelijk”, vertelt de barman. Hij brengt nu alles in gereedheid om zijn café zaterdag klokslag 12 uur weer open te doen. “Ik verwacht mild verlies te zullen draaien, maar wil de dynamiek weer op gang brengen. Ik verwacht veel van de zomer”, blikt hij hoopvol vooruit.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing