De aannemer heeft het jaagpad aan overstromingsgebied Tien Vierendelen hersteld.
Volledig scherm
De aannemer heeft het jaagpad aan overstromingsgebied Tien Vierendelen hersteld. © Marc Aerts

Populair fietspad aan overstromingsgebied Tien Vierendelen opnieuw berijdbaar

HeindonkDe Vlaamse Waterweg heeft woord gehouden aan overstromingsgebied Tien Vierendelen in Heindonk. Er kwam een nieuw fietspad dat véél beter berijdbaar is dan het ‘mountainbikepad’ dat daar eerder werd aangelegd.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Wanneer fietspad plots mountainbikeparcours wordt: honderden fietsers in de problemen op steile werfweg naast jaagpad
  PREMIUM
  Heindonk

  Wanneer fietspad plots mountainbi­ke­par­cours wordt: honderden fietsers in de problemen op steile werfweg naast jaagpad

  Een fietstochtje over het jaadpad langs Dijle en Zenne in Heindonk zal menig fietser nog lang heugen. Een onaangekondigde werf plaatste hen voor een onaangename keuze: of kilometers omrijden of afstappen en ploeteren langs een veel te steile werfweg. De Vlaamse Waterweg, die er overstromingsgebied Tien Vierendelen laat aanleggen, belooft beterschap.