De vandalen hingen onder andere rond in het steegje tussen de Schoolweg en het A. Van Landeghemplein / Rechts: waarnemend burgemeester Luc Spiessens (N-VA)
Volledig scherm
De vandalen hingen onder andere rond in het steegje tussen de Schoolweg en het A. Van Landeghemplein / Rechts: waarnemend burgemeester Luc Spiessens (N-VA) © RV / David Legreve

Politie neemt maatregelen na vandalisme in centrum Willebroek: “Inwoners moeten én zullen hun rust terugkrijgen”

WillebroekDe inwoners van het centrum van Willebroek zijn de vandalenstreken beu. Afgelopen weekend trokken vandalen door meerdere straten en brachten ze vernielingen aan. De politie is een onderzoek opgestart en de gemeente zelf laat weten dat ze bijkomende maatregelen zal treffen.

  1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
    HLN Shop

    Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

    Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.