ANPR-camera
Volledig scherm
ANPR-camera © Geen

Politie arresteert verdachte (40) na hit met ANPR-camera

De politie van Mechelen-Willebroek heeft een veertigjarige man uit Namen opgepakt. De veertiger werd opgemerkt langs de Boomsesteenweg toen hij met zijn voertuig voorbij een ANPR-camera reed. “De nummerplaat bleek gestolen te zijn”, klinkt het bij de politie.

0 reacties

 1. “Het Fort van Breendonk is geen plek voor verheerlijking”: Site-manager Herbart Beyers hoopt op duidelijk signaal van de rechtbank
  PREMIUM
  Willebroek

  “Het Fort van Breendonk is geen plek voor verheerlij­king”: Si­te-manager Herbart Beyers hoopt op duidelijk signaal van de rechtbank

  In Mechelen startte vandaag het proces tegen Gunnar Verreycken (24). Twee zomers geleden bracht hij in het Fort van Breendonk de Hitlergroet. Het memoriaal stelde zich vandaag burgerlijke partij. Zijn site-manager Herbart Beyers is nog steeds gechoqueerd door de feiten: “Daarom wilde ik er vandaag ook bij zijn. Want dit is totaal onaanvaardbaar.”
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt